VW

EGYEDI mint te –
Volkswagen modellek a PLAYMOBIL-tól

Tervezd meg saját PLAYMOBIL Volkswagened

2021 elején két legendás VW klasszikus jelent meg először PLAYMOBIL formátumban, melyek azóta is lenyűgözik a rajongókat és autógyűjtőket egyaránt. A VW Busz amit csak „Bulli” néven emlegetnek, már 70 éve társa a hétköznapi élet számos kihívásainak és generációkon keresztül mindig belopta magát tulajdonosai szívébe. A kultusz autó, a gondtalan kaliforniai feelinggel, még ma is a szabadság és függetlenség álmát váltja valóra és hűséges kísérője az új kalandoknak.

VW
VW

Legalább ugyanilyen legendás az ezt követő Volkswagen a PLAYMOBIL flottában: az első típusú Volkswagen, már több mint 75 éve a közúti forgalomban van. A VW bogár egy igazi klasszikus, amit 21 millió példányban gyártottak és éveken keresztül a legtöbbet eladott autó volt a világon, mindaddig amíg a VW Golf meg nem előzte. Herbie filmsztárként beragyogta a képernyőt, családi autóként pedig a világ minden részén ismerik és kedvelik. A PLAYMOBIL miniatűr, az eredeti design és precíz kidolgozás mellett, tetőcsomagtartóval és rengeteg kiegészítővel szerez plusz pontokat a következő családi kiránduláshoz.

VW

Volkswagen tervező –
szerelmi vallomás az álomautódnak

VW

A PLAYMOBIL egyedi Volkswagen tervezőjével most te is összeállíthatod saját ízlesed szerint a kedvenc VW Bullid vagy Bogarad. Keress ki egy járművet, tetőt és a színt kedvenc modelled konfigurálásához. Ezenkívül két színes fóliából is választhatsz, esküvői vagy virágos motívumokkal, melyek a járműved igazán különlegessé teszik.

Mindennek a fénypontja az egyedileg választható rendszámtábla és az, hogy 17 különböző vidám figurából magad választhatod ki az eredeti PLAYMOBIL–figurapárt. Így válik a PLAYMOBIL Volkswagen T1 Kempingbusz vagy Bogár a Te személyes álom játékautóddá.

VW
VW

KATTINTS IDE A VOLKSWAGEN DESIGN KIALAKÍTÁSÁHOZ

VW

Nem bírom a VW-em nélkül

Rajongók ihlették:
VW around the world

Csakúgy mint az eredeti, a PLAYMOBIL-VW modellek is sok kalandot megéltek már, mert az igazi rajongók mindenhova magukkal viszik Volkswagenjüket. Ők ezekkel a lenyűgöző képekkel mutatják ki szeretetüket a Volkswagen és a PLAYMOBIL iránt. Csodálatos mennyi egzotikus, távoli és közeli vidéken járt már a Bogár és a T1 Kempingbusz!

VW
VW
VW

Tudtad, hogy...

...a Bogár név az USA-ból származik? Amerikában a formája miatt nevezték Beetlenek, ami lefordítva Bogarat jelent.

...az első VW Bogár eredeti színe fekete és kékesszürke volt?

...a Bulli-t az első osztott szélvédő miatt angolul „Splittie”-nek becézik?

...a T1 Kempingbuszt felnyitható oldalszárnnyal mobil vásárstandként, mentő-, rendőr-, tűzoltó és hullaszállító autóként is lehetett kapni?

VW